Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smirivanje vremena

Najgore je iza nas: Manje kiše i više sunca, temperature rastu iznad prosjeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Početak novog tjedna nosi nam povoljnije vremenske prilike, a iako i dalje neće biti posve stabilno, očekuje se manje kiše i više sunčanih razdoblja

Vrijeme na kopnu uglavnom će biti suho, sa sunčanim razdobljima, uz jugozapadnjak i temperaturu oko 15 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gotovo je ljeto u proljeće DHMZ se oglasio zbog velike promjene vremena i zahladnjenja: "Pratite upozorenja na opasne pojave" Sunčano vrijeme VREMENSKA PROGNOZA Za vikend uživajte u Suncu, od sredine tjedna drastična promjena: Na jednu stvar treba posebno pripaziti

U Slavoniji se očekuju sunčana razdoblja, puhat će umjeren vjetar s juga, a temperatura će biti od 14 do 17 stupnjeva.

U gorskoj Hrvatskoj bit će nešto promjenjivije. Bit će sunca, ali je moguće i malo kiše. Na sjevernom Jadranu ponovno slijedi porast naoblake, pa će navečer i tu kišiti, a pojačat će i jugo. Temperatura će danju biti oko 16 stupnjeva, dok će u gorju biti svježije, između 8 i 12.

Dalmaciju će uglavnom preplaviti sunce, jugo će pojačati tek navečer, dok temperatura može porasti i do 19 stupnjeva, pa će biti prilično ugodno i toplo.

Nastavak tjedna na kopno nam donosi promjenjivo vrijeme sa sunčanim razdobljima. Kiše će povremeno biti jedino u srijedu, a zadržat će se i iznadprosječno toplo.

Na Jadranu će biti nestabilnije, no uz manje kiše i slabiji vjetar nego dosad. Jugo će još u utorak biti jako, a potom će slabjeti. I na moru će se svih dana zadržati za drugu polovicu studenog prilično toplo vrijeme.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene