Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Božićna čestitka

Nadbiskup Barišić: Treba darovati se najpotrebitijima i biti svjedokom mira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božićnu čestitku uputio je splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić koji je naglasak svoje poruke stavio na slavljenje i doživljavanje Božića te kako je vrijeme da primimo Krista u svoja svratišta kako bismo ga vratili u obiteljsko slavljenje Božića.

Nadbiskup Barišić naglasio je da nije dovoljno kao kršćanin ne mrziti nikoga i biti pravedan, već ići korak dalje: darovati se najpotrebitijima i biti svjedokom mira.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Premijer u Solinu Plenković o Škorinu prijedlogu "zabrane stranaka": "To je lupetanje" Slika nije dostupna U crkvi svetog Petra U Splitu zaređeno 10 svećenika: "Današnje ređenje je vaše rođenje koje će mnoge obradovati"

''Imamo mogućnost prepoznati i primiti Boga u našu sredinu jer u događaju Božića Bog je nepovratno i do kraja ušao u naše svakodnevlje, nije tu samo jedan dan. Betlehemsko dijete dolazi k nama, svojima, upravo u obitelj da nas međusobno poveže u zajedništvo ljubavi, prihvaćanja, solidarne pripadnosti, darovanosti, mira i pomirenja'', rekao je msgr. Marin Barišić, nadbiskup Splitsko-makarski.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene