Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snježna idila

Nacionalni park Sjeverni Velebit pod snijegom, objavili fotografije: "Ne preporučujemo posjet do daljnjeg"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nacionalni park Sjeverni Velebit osvanuo je pod snijegom. Iz Nacionalnog parka poručuju građanima da ne kreću prema njima.

Snježna idila zabijelila je Velebit. Iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit poručili su da je pristupna cesta do njih neprohodna. Pozvali su građane da odgode posjet Parku do daljnjega.

"Zbog novonastalih vremenskih uvjeta i napadalog snijega, pristupna cesta prema Zavižanu nije prohodna za osobne automobile, stoga ne preporučujemo posjet Parku do daljnjega", napisali su na Facebooku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kiša na Kvarneru Snažno nevrijeme u Rijeci: Bujice blata i vode poplavile dijelove grada, šahtovi opet letjeli u zrak, automobili ostajali na cesti

Pročitajte i ovo Posljedice nevremena u Rovinju - 3 Zbrajaju se štete Zbraja se šteta nakon nevremena koje je pogodilo Rovinj i okolicu: "Užas, to je bilo kao slapovi Krke, sve je nosilo sa sobom"

Poštovani posjetitelji, zbog novonastalih vremenskih uvjeta i napadalog snijega, pristupna cesta prema Zavižanu nije prohodna za osobne automobile, stoga ne preporučujemo posjet Parku do daljnjega.

Objavljuje Nacionalni park Sjeverni VelebitUtorak, 17. studenoga 2020.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene