Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠUM U ETERU

FOTO Na Markovom trgu prosvjed protiv mjera Stožera, okupilo se tek 20-ak ljudi: "Dosta nam je laži"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Trgu svetog Marka održan je prosvjed pod nazivom Šum u eteru protiv mjera Kriznog stožera, a koje prosvjednici smatraju kršenjem ljudskih prava.

Na Markovom trgu održan je prosvjed pod nazivom Šum u eteru protiv mjera Kriznog stožera. Prosvjed je najavljen u Facebook grupi Osviješteni građani. Iako je najavljen kao veliki prosvjed, okupilo se tek 20-ak građana. 

"Dolazimo im reći da nam je DOSTA njihovih laži, njihovih afera koje prolaze mimo svakog zakona", navedeno je u pozivu na prosvjed. 

"U ponedjeljak oni će slušati vas, hoće neće! Iskoristite tu priliku i recite im po što smo došli! Po ono što smo krvlju stekli! Po slobodu, po vladavinu prava, po pravo na vlastiti izbor, a ne onaj silom nametnuti!!! 

Nama nije cilj da rušimo i palimo, jer da smo to htjeli mogli smo to davno učiniti, nego da pravno završimo sa njima, da nam bude bolje sutra! Također nikakve političke stranke nisu ovo organizirale već narod glavom i bradom! Ljut,iznevjeren i gladan narod! Budimo glasni da probijemo taj šum u eteru, budimo direktni u svojem traženju baš kao što su i oni direktni u ukidanju naših prava i sloboda!", stajalo je u pozivu na prosvjed.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene