Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplodirao plin?

U eksploziji u Zagrebu uništena kuća, žena lakše ozlijeđena: "Bio sam u kupaoni, prao ruke. Mislio sam da je potres"

U eksploziji u obiteljskoj kući na adresi Kozari put IV. 193, u subotu je lakše ozlijeđena 84-godišnja vlasnica. Prevezena je u Kliniku za traumatologiju, doznaje se iz zagrebačke policije i gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba je dojavu o eksploziji zaprimila oko 12 sati. Uslijed detonacije nastala su značajna oštećenja na objektu, a jednoj je osobi pružena hitna medicinska pomoć, izvijestio je zagrebački Ured za upravljanje hitnim situacijama. 

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Ispričali se "Za vas je on čudovište, za mene je bio vrlo bolestan dječak": Roditelji napadača koji je ubio šestero ljudi otkrili zašto je birao žene za žrtve Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane

U intervenciji je sudjelovalo 15 vatrogasaca i četiri vatrogasna vozila.

Osim vatrogasaca, na terenu su izašli i PU zagrebačka, Elektra Zagreb, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Kako se doznaje, vjerojatno se radi o eksploziji plina. 

"Ja bio u kupaoni, prao ruke. Mislio sam potres, kuća se tresla. Ja vani izletio, toliko je bilo. Baka je bila stara 70 i nešto godina. Samo je malo kosa ovako izgorila, drugo ništa", rekao je susjed.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene