Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

U dostavnom vozilu

Pao na Bregani: Policija kod 35-godišnjaka pronašla kokain vrijedan najmanje 900.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je na graničnom prijelazu Bregana kod 35-godišnjaka pronašla gotovo 3,4 kilograma kokaina.

Granična policija u subotu je na graničnom prijelazu Bregana u vozilu 35-godišnjeg hrvatskog državljanina pronašla 3,497 kilograma kokaina, objavio je MUP.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće" Zaplijenjena droga U Nizozemskoj Pala krijumčarska skupina: U kutije s bananama sakrili gotovo osam tona kokaina

Muškarac je pokušao iz Slovenije ući u Hrvatsku kada su policijski službenici pregledali dostavno vozilo kojim je upravljao. Tom je prilikom službeni pas za detekciju droge reagirao, što je pobudilo sumnju da se u vozilu prevozi droga.

Droga vrijedna najmanje 900.000 kuna

Policijski službenici PNUSKOK-a pretražili su vozilo i u prostoru za utovar pronašli posebno dorađeni spremnik u kojem su se nalazila tri paketa kokaina ukupne bruto težine 3,479 kilograma. Vozač je drogu nabavio na području Europske unije, ali još nije poznato u kojoj državi.

Sumnja se da je pronađeni kokain namijenjen za daljnju ilegalnu prodaju na tržištu u Hrvatskoj te bi postigao vrijednost od najmanje 900.000 kuna.

Vozač vozila je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku PU zagrebačke, a nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu podnesena je kaznena prijava, stoji u priopćenju iz MUP-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene