Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uputili opoziv u proceduru

Most traži smjenu Marka Pavića: ''Za to postoji više od 700.000 razloga"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Most je u saborsku proceduru uputio opoziv ministra rada i mirovinskog sustava Marka Pavića. Kažu da za to postoji više od 700.000 razloga.

Na društvenim je mrežama Most nezavisnih lista objavio da su u saborsku proceduru uputili opoziv Marka Pavića za što, kažu, postoji više od 700.000 razloga.

Pročitajte i ovo Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti" Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi

''Na antireferendumsku kampanju potrošio je 2 milijuna kuna iz državnog proračuna i tako nastavio protureferendumsku politiku ove Vlade. Ona je bila najvidljivija kod krađe referenduma o izmjeni izbornog sustava, a nastavljena je s mirovinskom reformom'', kažu iz Mosta.
 

Čelnik Mosta Božo Petrov već je ranije potvrdio da su prikupili potpise za Pavićev opoziv, ali i opoziv ministra zdravstva Milana Kujundžića. S upućivanjem u saborsku proceduru su htjeli pričekati jer su ostavili otvorenom mogućnost da Pavić i Kujundžić u međuvremenu odu samoinicijativno. "Lavina je krenula, svaki tjedan ministar jedan", rekao je Petrov. Nakon što je premijer i šef HDZ-a Andrej Plenković najavio rekonstrukciju Vlade, ostavke na mjesto ministara dali su Lovro Kuščević i Goran Marić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene