Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosad je bio miran

Mladić šakom razbio stakla na 21 automobilu, šokirani otac došao u policiju, nije vjerovao da je to učinio njegov sin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladića (20) koji navodno radi kao konobar u poznatom splitskom restoranu policija je privela jer sumnja da je šakom razbio stakla na 21 automobilu. Dosad nije imao problema sa zakonom.

Splitska policija dobila je dojavu da je oko 4 sata nepoznata muška osoba u Ulici Šime Ljubića u Splitu oštetila sedam parkiranih automobila. Samo 20-ak minuta poslije uhitili su mladića (20) u Velebitskoj ulici. Bio je pijan i na biciklu. 

Pročitajte i ovo Split: Obilježena 33. obljetnica osnutka IX. bojne HOS-a Postrojavanje na 10. travnja FOTO Na HOS-ovoj obljetnici Skejo, Glasnović, Miljanić...; Šef splitskog SDP-a poslao poruku: "Posveta herojima, a ne Skejinu falsificiranju" Zoran Milanović u Splitu - 3 u Splitu FOTO Osvanuli uvredljivi grafiti na račun Milanovića: "Dođi u Split ako smiješ, ruska prostitutko"

Naknadno je zaprimljena i dojava o oštećenju vozila u ulicama Dinka Šimunovića i Moliških Hrvata, gdje su policijski službenici utvrdili oštećenja na još četrnaest vozila.

Slobodna Dalmacija doznala je detalje o slučaju te piše kako mladić radi kao konobar u poznatom splitskom restoranu, ali i da je šakom razbijao stakla pa je zbog porezotina morala intervenirati i Hitna pomoć.

Navodno dosad nije bio poznat policiji, pa je njegova obitelj u šoku dočekala vijest o privođenju. Otac je, piše Slobodna, otišao u policijsku postaju kako bi se na svoje oči uvjerio da je njegov sin zaista to počinio. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene