Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAD ĆE ZATVARANJE?

Stanovnici Jakuševca protiv novih drobilica: ''Ovo izgleda kao da smo mi najveća kanta za smeće ne samo grada Zagreba, već i cijele Hrvatske''

Stanovnici Jakuševca okupili su se u četvrtak na mirnom prosvjedu kako bi iskazali nezadovoljstvo novim drobilicama otpada.

Najavljivano je zatvaranje i sanacija jakuševečkog odlagališta te obustava rada drobilice građevinskog otpada, a sada će umjesto da se drobilica ukloni, na odlagalište stići i dvije nove, ogorčeni su stanovnici Jakuševca koji su održali prosvjed u četvrtak. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uskoro stižu drobilice Tomašević otkrio gdje će se privremeno skladištiti zagrebački glomazni otpad: "Odvoz počinje već danas..."

Pročitajte i ovo Zvonko Kristofić - 2 Kapacitet 600 kubika Pogledajte kako izgledaju i koliko koštaju skupocjene drobilice za recikliranje glomaznog otpada

''Ovome nema kraja. Ovo sve liči na to da smo mi najveća kanta za smeće ne samo grada Zagreba meni se čini već i cijele Hrvatske'', kazao je jedan od stanovnika Jakuševca Nikola Turković.

''Ako je drobilica, kako oni kažu, ekološki okej, moderna i tako dalje, zašto je ne instaliraju u centar? Na Trešnjevku? Ima dovoljno praznih prostora, neka tamo to rade'', kazao je JosIp Prša.

''Mi koji smo tu prvi redovi znamo da je zbilja jako loša situacija, da ne možemo otvoriti prozor, izluftati kuću, s malom djecom ne možeš biti na zraku'', upozorava Bruno Dogančić.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene