Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Post na Facebooku

PONIJELA GA ATMOSFERA Kovač o svojoj neočekivanoj ulozi na skupu HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Sinoć je atmosfera na splitskoj rivi na završnom skupu HDZ-a s kolegama kandidatima za 9. i 10. izbornu jedinicu bila veličanstvena", poručio je tehnički ministar vanjskih poslova, Miro Kovač.

Na jučerašnjem skupu HDZ-a na splitskoj Rivi u posve neočekivanoj ulozi bio je tehnički ministar vanjskih poslova Miro Kovač i kandidat u devetoj izbornoj jedinici. Na skupu u Splitu Kovač je animirao okupljene članove i simpatizere HDZ-a. Iako ga mnogi kritiziraju Kovač je svojim angažmanom itekako zadovoljan.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Andrej Plenković i Ivan Penava Sporna suradnja Hoće li HDZ-ovci ići na smjenu Plenkovića? "To bi značilo rušenje u paranoidnu desnicu"

"Sinoć je atmosfera na splitskoj rivi na završnom skupu HDZ-a s kolegama kandidatima za 9. i 10. izbornu jedinicu bila veličanstvena, iako to neki pokušavaju prikazati drugačije - ali bezuspješno! Bilo je izvrsno, pobjednički. Došao je i dio navijača Torcide. Pomogli su nam u dizanju ambijenta. Hvala im! A i mene je ponijelo. Nima Splita do Splita!!! Idemo po pobjedu!", napisao je Kovač na svojem Facebook profilu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene