Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasne stepenice u Sabornici

Mostov zastupnik jedva izbjegao nezgodu u Saboru pa se našalio na svoj račun: ''Uf... Za malo''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostov saborski zastupnik Miro Bulj izbjegao je nezgodu na dolasku na sjednicu Sabora u petak. Promašio je stepenicu na ulasku i umalo pao.

''Uf...za malo'', napisao je na Facebooku Mostov Miro Bulj nakon što je na ulasku Sabornicu promašio stepenicu i zamalo pao.

Pročitajte i ovo Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u Miro Bulj u Saboru Traže izvanrednu sjednicu Burno u Saboru: Bulj izbačen, oporba demonstrativno napustila sjednicu - "Idite đuskat u Diamond"

Bulj je nezgodu izbjegao na dolasku na 14. sjednicu Hrvatskog sabora na kojoj se raspravljalo o Prijedlogu zakona o genetski modificiranim organizmima.

Ni današnja sjednica Sabora nije protekla mirno. Oporbu je razljutila odgoda glasanja koju je Gordan Maras (SDP) pripisao tome što je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ucijenio premijera Andreja Plenkovića, a šef SDP-a Davor Bernardić rekao je da je to pokazatelj da se vladajuća koalicija ne može dogovoriti ni o terminu glasanja.

"U vladajućoj koaliciji nema suglasaja ni oko čega, vlada kompletan razdor pa se ne može dogovoriti ni oko termina glasanja", ustvrdio je Bernardić. Odgodom su nezadovoljni i HSS-ovci koji su pak tražili stanku u čemu im je predsjedatelj Radin u konačnici udovoljio.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene