Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Porezna vodi računa

Ministar Marić o dugu Agrokora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar financija Zdravko Marić kazao je danas kako Agrokorov dug ulazi u sferu poslovne tajne.

Zdravko Marić, ministar financija, kazao je u četvrtak, odgovarajući na pitanja novinara, da ne može govoriti o iznosu poreznog duga koncerna Agrokor jer je taj podatak poslovna tajna, osim ako ga Agrokor sam ne odluči objaviti.

Pročitajte i ovo Slučaj Agrokor; ilustracija - 3 U slučaju Agrokor Hrvoj Šipek zatražila zaštitu zakonitosti vještačenja, Todorić: "Ovo je sramota za pravosudni sustav Hrvatske" Slika nije dostupna objavio i e-mail Todorić najavio kaznenu prijavu protiv ministra Marića i Tonćija Korunića: "Ovo je čisti dokazani kriminal nevjerojatnih razmjera"

"Što se tiče postupanja Porezne uprave, nisu uočene nepravilnosti koje bi odstupale od ponašanja prema drugim poreznim obveznicima. Imamo ured za velike porezne obveznike i vodi računa o tome. Ako bude novih okolnosti, javnost će biti obaviještena", kazao je Marić. 

Na pitanje je li tko od kreditora razgovarao s Vladom o preuzimanju Agrokora i tražio na neki način "zeleno svjetlo" Vlade, Marić je odgovorio: "Sigurno da se vode razgovori i sastanci i različite vrste kontakata s obzirom na problematiku, no prejudiciranje bilo kakvih koraka ne možemo komentirati".
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene