Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

O slučaju Metković

Kujundžić: Dječak je bio ozbiljno bolestan, ali ranija intervencija mogla je promijeniti ishod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva najavio je da će se osigurati novac za dnevnu bolnicu u Metkoviću.

Ministar zdravstva Milan Kujundžić komentirao je nalaz Hrvatske liječničke komore prema kojem su tri od deset liječnika napravila propuste u liječenju dječaka iz Metkovića.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

Poručio je da svaki sustav, pa tako i hrvatski, ima svoje slabosti, ali i istaknuo da svatko ima svoju odgovornost. Najavio je i da će se osigurati novac za dnevnu bolnicu u Metkoviću.

Podsjećamo, sredinom prošlog mjeseca 9-godišnji dječak preminuo je zbog multiorganskog zatajenja i sepse, nakon što je dva puta doveden na Hitnu u Metković i dva puta pušten kući.

"On je bio ozbiljno bolestan, ali da se ranije interveniralo, drugačije bi moguće bili ishodi. Prepustimo to struci, ne dajemo paušalne ocjene, liječnici rade u teškim uvjetima, ali svatko isto tako ima svoju odgovornost i ne smijemo ništa skrivati dok se ne dozna puna istina", rekao je ministar Kujundžić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene