Obavijesti Video Pretražite Navigacija
26. OBLJETNICA

VIDEO Zakopali ratne sjekire? Ugodno ćaskanje Milanovića i Plenkovića na obilježavanju Oluje

Predsjednik Milanović i premijer Plenković danas su, za razliku od većine prilika, vodili normalnu komunikaciju na obilježavanju obljetnice VRO-a u Kninu.

Kada je Zoran Milanović postao predsjednik Republike Hrvatske premijer Andrej Plenković rekao je da očekuje da će odnos s Milanovićem biti tvrda kohabitacija u skladu s Ustavom RH i zakonom.

Njihov specifičan odnos i komunikacija traje od samih početaka, a izgleda da su, sudeći po novim fotografijama iz Knina, na obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja njih dvoje pronašli zajednički jezik.

Po protokolu, jedan pored drugoga, sjedili su, razgovarali i pratili svečanost obilježavanja 26. obljetnice VRO-a u Kninu, na stadionu NK Dinare.

Burna prošlost

Premijer i predsjednik često se međusobno prozivaju. : "plameni jazavac", "54-godišnji šmrkavac", "herojski zec", "piroman", "iskompleksirani", "ljubomorni", "loš, nerazuman, neracionalan", "zbrisao je ko zadnja vjeverica", "onaj koji nema posla i s jarićima nešto radi"...

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZNAKOVITA OBJAVA Miroslav Škoro na Facebooku objavio da sutra ulazi u ring: "Šutio sam 15 dana i gledao sa strane kako me pljuju..."

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Retkovcima 189 hitnih poziva VIDEO Snažno nevrijeme prouzročilo veliku štetu u dijelovima Hrvatske: Vjetar uništio školsko dvorište, led u Dalmaciji, neka mjesta bez struje

Kada su se, primjerice, sreli u Brezovici na obilježavanju Dana antifašističke borbe, sjedajući na označena mjesta među uzvanicima, predsjednik Milanović i premijer Plenković bili su jedan uz drugoga. Tada je predsjednik, nakon što je premijera i ostale HDZ-ovce pozdravio s ''di ste Partizani'', upitao Plenkovića - ''Jesi li glasao za mene?'', na što mu je on odgovorio - ''E moj Zoki, ruka bi mi usahla".

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene