Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nastojimo biti s ljudima svugdje'

Opačić dijelila kavu ranojutarnjim putnicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidati Narodne koalicije predvođeni Milankom Opačić putnicima ranojutarnjih vlakova dijelili su kavu, rekavši da u kampanji nastoje biti s ljudima svugdje.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Pročitajte i ovo HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati" Slika nije dostupna Socijalni program ADUTI NARODNE KOALICIJE 'Ispravit ćemo nepravdu s porodiljnim naknadama'

Milanka Opačić, nositeljica liste za VII. izbornu jedinicu, duž svih postaja na relaciji Karlovac - Zagreb susrela se s putnicima ranojutarnjih vlakova.

S putnicima novih brzih, čistih i ugodnih ranojutarnjih vlakova, ali i starih, u kojima vožnja nije ni sigurna niti ugodna, susreli su se  kandidati Narodne koalicije predvođene Milankom Opačić.

Na kolodvoru u Karlovcu Opačić i njezini suradnici djelili su putnicima kavu, rekavši da u kampanji nastoje biti s ljudima svugdje - na tržnicama, sajmovima, vlakovima ili tramvajskim stajalištima, posvuda gdje se mogu susresti s građanima jer je izravna komunikacija nezamjenjiva, rekla je Opačić.

Opačić je izjavila da je vlada Zorana Milanovića s Končarom ugovorila proizvodnju novih vlakova za Hrvatske željeznice, te se danas i ona, kao i redoviti putnici, uvjerila da taj vlak na relaciji Karlovac-Zagreb ide brže, da je vožnja udobnija. Podsjetila je da su do sada proizvedena 22 vlaka.

"Prvi vlakovi već su neko vrijeme u prometu, ali se proizvodnja nastavlja pa bi postupno svi stari vlakovi trebali biti zamijenjeni novima, na što smo ponosni", istaknula je Opačić.

Mihael Zmajlović, koji je vlak dočekao i ispratio na kolodvoru Jastrebarsko, rekao je da Hrvatska treba stabilnost i sigurnost u svim segmnentima, od željezničkoga prometa nadalje, a u proteklih se nekoliko mjeseci, ustvrdio je, pokazalo koliko je važna stabilna većina u Hrvatskome saboru za funkcioniranje društva u cjelini.

"Pozivamo građane da prepoznaju pozitivne trendove naše vlade, vlade Zorana Milanovića, jer svi pokazatelji rastu, Hrvatska raste, iako je aktualna vlada zaustavila mnoge projekte i nesigurnost se opet vraća", rekao je Zmajlović koji je u Milanovićevoj vladi bio ministar zaštite prirode i okoliša.

Prema Zmajlovićevim riječima "Narodna je koalicija jednostavno spremna ponovno preuzeti odgovornost za Hrvatsku, nastaviti s realizacijom programa koji je dao pomake na bolje i konačno riješiti sve goruće probleme građana". (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene