Obavijesti Video Pretražite Navigacija
grade se pristupne ceste

Bandić obišao gradilište i otkrio kad će biti gotovi radovi na rotoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, obišao je radove na zagrebačkom rotoru i rekao da bi radovi trebali završiti u travnju 2020. godine.

Radovi na zagrebačkom rotoru trebali bi biti gotovi "negdje u travnju", rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prilikom današnjeg obilaska gradilišta.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Uplašio se zbog jedne stvari Vučić neviđeno nahvalio Milana Bandića te otkrio dosad nepoznate detalje njihova susreta: "On je bio Einstein" Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu

Bandić je dodao da je rok za završetak radova 20 mjeseci od njihova početka, a oni su, kaže gradonačelnik, počeli u srpnju 2018. godine

Projekt je vrijedan 333 milijuna kuna, a Bandić kaže da mu je projekt rotora, uz sljemensku žičaru, trenutačno najvažniji gradski projekt. Trenutačno se radi na pristupnim cestama rotoru. 

"Sigurno ćemo to napraviti do Dana Grada Zagreb,a i ovaj projekt i žičaru, otvoriti i žičaru i rotor, podariti Zagrepčanima dva najveća projekta u slobodnoj i demokratskoj Hrvatskoj, žičara i rotor Remetinec", rekao je Bandić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene