Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za izgradnju i dovršetak

Bandić za projekte traži pomoć države: Zagreb diže kredit od 350 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči sutrašnje sjednice zagrebačke Gradske skupštine gradonačelnik Milan Bandić na konferenciji za novinare komentirao je prijedlog zaduživanja grada za 350 milijuna kuna za izgradnju i dovršetak kapitalnih projekata.

Gradonačelnik nije htio precizirati koliko će zaduženog novca otići na završetak Sljemenske žičare.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Vladi je poručio da nakon financijske pomoći s rekonstrukcijom remetinečkog rotora isto očekuje i za Žičaru i tračničku poveznicu Zračne luke s Kvaternikovim trgom.

''Naš je proračun na razini 2009. godine, a svi ekonomski pokazatelji su tri puta bolji nego 2009. zbog sustavnih izmjena Zakona na štetu grada Zagreba, a posebno poreza na dobit. I to vi sve znate. Drugim riječima, ne možemo mi zaraditi koliko može se potezovno olovke i pera uzeti. I sad ćete mi postaviti pitanje kako to, a ja tu Vladu podupirem. Da, ali s ovom Vladom imamo korektan odnos i nastojimo peglati što se popeglati da'', kazao je gradonačelnik Zagreba.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene