Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hoću, mogu, znam

Mihovil Španja: Motivacijski govor koji će vam pomoći u ostvarivanju ciljeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naš najtrofejniji hrvatski paraolimpijac Mihovil Španja nakon 15 godina provedenih u bazenu, mnogobrojnih zlatnih, srebrnih i brončanih odličja s brojnih natjecanja s nekoliko svjetskih i europskih rekorda odlučio je svoju strast i motivaciju prenijeti na druge.

Motivacijskim govorom koji će održati u hotelu Spa Golfer Terma Sveti Martin 17. siječnja, 2017. u 13 sati pokazat će okupljenima kako prenijeti strast i radnu etiku koju je imao u bazenu u poslovni svijet. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dan za avanturu Dosta vam je klišeja? Ovo Valentinovo može biti puno zabavnije Slika nije dostupna U Termama Sveti Martin održana promocija trećeg izdanja kalendara ''Velike i male zvijezde''

Mihovil Španja svoju je karijeru započeo u Dubrovniku 1995. sa samo 11 godina, a sa zadnjom, brončanom medaljom, ujedno i 26. u karijeri, koju je osvojio na Paraolimpijadi u Londonu najtrofejniji je hrvatski sportaš uopće.

Ovaj 32-godišnji bivši sportaš nakon 15 godina blistave karijere odlučio ju je prekinuti kako bi se posvetio karijeri i zasnivanju obitelji. Magistrirao je Odnose s javnošću i osnovao vlastiti brend MihoWill u suradnji tvrtkom Overtime, jedinom u Hrvatskoj specijaliziranoj za digitalni marketing u sportu.

''Tvrdoglav sam i uporan. Sve to dolazi s jakom voljom i željom za uspjehom. Životnim uspjehom.'', kaže Mihovil Španja o kojem je snimljen i dokumentarac ''Druga strana medalje'' svoju će poslovnu karijeru, kaže, izgraditi na kvalitetnim temeljima sportske karijere.

Tvrdoglav sam i uporan. Sve to dolazi s jakom voljom i željom za uspjehom. Životnim uspjehom. Mihovil Španja, najtrofejniji hrvatski sportaš Njegov posao bit će usko vezan uz sport i promociju prava osoba s invaliditetom, ali i edukaciju o tome kako vrijednosti iz sportskog života, kao što su dosljednost, odgovornost, etika i vjera u sebe, primijeniti na život općenito.

Upravo jedno takvo predavanje održat će u Termama Sveti Martin koje je odabrao jer predstavljaju sve u što vjeruje. Potiču zdravo življenje u fizičkom i duhovnom smislu, odgovorni su prema zaposlenicima, ali i prekrasnoj prirodi oko njih te iskorištavaju sav ponuđeni potencijal koji im okruženje nudi; potiču razvoj lokalnog gospodarstva, kupuju od OPG-ova u blizini, razvijaju lokalni turizam i Međimurje kao destinaciju.

Želite li saznati priču o uspjehu mladog i talentiranog plivača, pronaći motivaciju za vlastiti osobni i poslovni razvoj kao direktori rukovodećih tvrki rezervirajte svoje mjesto u dvorani najkasnije do 13. siječnja, 2017. na mailu sasa.vugrinec @termesvetimartin.com.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene