Obavijesti Video Pretražite Navigacija
samouvjereni ministar

Lovro Kuščević: ''Vodstvo HDZ-a nema nikakve veze s aferama''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar uprave i politički tajnik HDZ-a Lovro Kuščević osvrnuo se na aferu SMS i odgovorio na pitanje je li Milijan Brkić postao prevelik teret stranci.

Afera SMS odnijela je jednog savjetnika s Pantovčaka, a hoće li ostaviti trag i u HDZ-u, pitala je reporterka Dnevnika Nove TV Sabina Tandara Knezović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zamjenik predsjednika stranke Brkić o skidanju imuniteta Kuščeviću: "To može naštetiti HDZ-u, ali nemojmo ganjati vještice" Josip Aladrović, Franjo Varga, Milijan Brkić (Foto: Pixell) Nacional o Aladroviću Novi ministar rada služio se uslugama falsifikatora Franje Varge? Ministarstvo: "Tvrdnje su maliciozne, ne poznaju se niti su ikada komunicirali"

''Hrvatska demokratska zajednica, vodstvo HDZ-a nema apsolutno nikakve veze ni s kakvim aferama'', samouvjereno je poručio ministar uprave i politički tajnik HDZ-a Lovro Kuščević.

Dodao je da je dobro da se smjenjuje i provjetrava jer, kaže, novi ljudi imaju drukčiji i bolji elan za rad. Kuščević je ponovio da se zalažu za to da se afera istraži do kraja i da svatko odgovara onako kako je sudjelovao u tome.

Danas se održava niz stranačkih sastanaka HDZ-a, i Predsjedništvo i Središnji odbor, pa je Kuščević upitan hoće li se na stranačkim tijelima o svemu očitovati Milijan Brkić, koji se povezuje s aferom. Nabrojio je koje su sve važne teme na dnevnom redu i procijenio da Brkić neće biti tema.

''Ne odgovara nam da se afere vežu uz bilo kojeg našeg člana, ali nemojmo prejudicirati'', poručio je ministar.

''Nije samo gospodin Brkić jak u stranci, svaki član HDZ-a jak je u stranci i važan nam je i dok radi pošteno u interesu hrvatskih građana, mi ćemo ga čuvati i štititi'', zaključio je.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene