Obavijesti Video Pretražite Navigacija
USUSRET LOKALNIM IZBORIMA

Godišnji proračun Valpova manji od cijene "Bandićevih fontana"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ususret lokalnim izborima ekipa Nove TV posjetila je Valpovo, gradić na istoku Hrvatske, čiji je godišnji proračun manji od cijene "Bandićevih fontana".

Valpovčanima, ali i njihovim gostima, slučajnim prolaznicima, bode oči stari zapušteni hotel u samom središtu Valpova. Hotel ne samo da ružno izgleda, nego je i jako opasan.

Osobito za djecu koja pored zapuštenog hotela moraju svakoga dana proći na svom putu do škole. A nekad je bio na ponos i diku Valpova, prisjeća se 81-godišnji umirovljenik Dragan Skelac.

"U zadnjih 50 godina nije uložena u njega niti jedna kuna, tako da je pored toga što loše izgleda i opasnost za prolaznike jer s krova pada crijep i nije ugodno prolaziti pored takvog strašila", kaže Skelac.

Zgrada je pod zaštitom konzervatora, a hotel u privatnom vlasništvu i eto problema za grad i građane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U VAŠEM GRADU Mladi otišli u Njemačku i Irsku: U ovom gradu niti jedno dijete nije upisano u prvi razred Slika nije dostupna U vašem gradu U nekada kraljevskom gradu ni danas se ne živi loše



Na području grada Valpova registrirano je 550 OPG-ova. Ono što njima nedostaje u ovom trenutku je tržnica na kojoj će moći prodavati svoje proizvode.

Valopovačku srednju školu pohađa gotovo 600 učenika. Mladim Valpovčanima najviše nedostaju sadržaji za mlade.

Koliko je prvašića krenulo u školu u Ladimirevcima, što nedostaje stanovnicima Ivanovaca i koliko je težak proračun Valpova doznajte u videoprilogu. 

Priču iz Valpova pogledajte u video prilogu.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene