Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OSVJEŽENJE U KONTINENTALI

Ljetni odmor u Termama Sveti Martin već od 263 kn po osobi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spas od ljetnih vrućina pronađite u Međimurju i aquaparku Termi Sveti Martin kojeg kao njihov gost možete koristiti neograničeno

Vrućine i sparine tjeraju nas da potražimo načine kako da se rashladimo. A kako se rashladiti kada ventilatori i klime u ovim uvjetima otkazuju poslušnost, a hladna pića ubrzo postaju topli napici prikladniji zimskim danima? Rješenje se nalazi u zelenilom okruženom Aquaparku LifeClass Termi Sveti Martin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mihovil Španja ''Što prije zaboravite uspjeh, to ćete ga prije ponoviti'' Slika nije dostupna Hoću, mogu, znam Mihovil Španja: Motivacijski govor koji će vam pomoći u ostvarivanju ciljeva

Smještene u samom srcu Međimurja, LifeClass Terme Sveti Martin nude sve što je potrebno u borbi protiv ovih vrućina. Oni najhrabriji prkosit će suncu i vrućini izležavajući se na ležaljkama, hvatajući boju i uživajući u pićima koja se poslužuju na aquabaru, dok će oni snalažljiviji iskoristiti blagodati koje pruža osvježenje u svježoj vodi.

AquaparkLifeClass Termi Sveti Martin raspolaže s čak 2.600 metara kvadratnih vodenih površina, a velika atrakcija svakako je bazen s čak četiri tobogana. Tu je i dječji, plitki bazen s pješčanom plažom, tako da se roditelji mogu opustiti dok se klinci veselo igraju u plićaku. Za sve željne aktivnijeg odmora tu je igralište za odbojku na pijesku.

Kako ne bi bili samo običan Aquapark, od ove godine u ponudi je i nešto po čemu se ističu od svih ostalih – zip line. O da, čak 200 metara čistog adrenalinskog užitka visoko iznad bazena Aquaparka. Dva smjera, jedna brzina, puno adrenalina. Pa ako vam kupanje u vodi, hladovina te rashlađena pića nisu dovoljna da zaboravite na ove vrućine onda će to sigurno biti vožnja ziplineom.

Nakon što ste se nabrijali adrenalinom, kako ne bi došlo do ukočenosti mišića, svakako isprobajte masažu ispod baldahina. Na plus 35 stupnjeva u zraku, kada sunce opako sije, vi opušteno ležite u hladu obavijeni eteričnim uljima i prepušteni dodiru profesionalnog masera koji u vama budi posebne energetske užitke.

Sada, s obzirom na sve nabrojano, jasno je da jedan dan u LifeClass Termama Sveti Martin nije dovoljan. No ne brinite. Zato su tu hotel Spa Golfer 4* i apartmani Regina 4* u kojima možete rezervirati svoj ljetni odmor u okruženju netaknute prirodne šume i zelenog horizonta golf terena s devet rupa. Apartmansko naselje Regina 4* nalazi se nadomak Aquaparka, a idealno je za društva ili ako na odmor dolazite sa svojim kućnim ljubimcem. Važno je napomenuti da smještajem u hotelu Spa Golfer 4* ili apartmanima Regina 4* imate pravo neograničenog korištenja Aquaparka za vrijeme svog boravka.

Uz bogatu ponudu Aquaparka, LifeClass Terme Sveti Martin poznate su i kao bike friendly destinacija, a prvi su hotel u Hrvatskoj koji nudi kompletnu infrastrukturu namijenjenu rekreativnim i profesionalnim biciklistima. Od praonice bicikala do stanice za popravak, Terme Sveti Martin osigurale su kompletnu infrastrukturu koja će olakšati boravak svakome tko želi savršeni odmor na dva kotača.

Kada tome pridodamo i činjenicu kako je Međimurje poznato po svojoj bogatoj gastronomiji, a gornji dio po vrhunskim vinima, sigurni smo da će vam nakon cjelodnevnog kupanja i izležavanja na suncu savršeno prijati degustiranje i istraživanje lokalnih vinograda i podruma kojih u okolici ima stvarno puno.

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com ili putem broja telefona 040 371 111.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene