Obavijesti Video Pretražite Navigacija

LG-ove nove perilice rublja štede energiju, vodu, ali i vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uštede bez kompromisa kad je riječ o performansama.

Nove LG-ove perilice rublja zaista su prilagođene modernom načinu života. Ne samo da omogućuju pranje više rublja u kraćem vremenu, nego osiguravaju impresivnu uštedu energije i vode, bez kompromisa kad je riječ o performansama. Ovi učinkoviti uređaji tako smanjuju potrošnju električne energije za do 15%, a vode do 40%.

Uz ove značajne uštede, nove LG-ove perilice donose i različite napredne značajke. Tako prskanje vode izravno po tkanini u trajanju od 120 sekundi dodatno unapređuje iznimne performanse pranja i ispiranja. Tu je i hladni ciklus koji, zahvaljujući tehnologiji ColdWash™, koristi hladnu vodu i unaprijeđene pokrete bubnja kako bi se prodrlo duboko u tkaninu pa učinak ne zaostaje za toplom vodom, a omogućava uštede. Nakon odabira programa, tehnologija 6 Motion Direct Drive pomiče bubanj u različitim smjerovima prilagođenim konkretnom rublju. Naposljetku, tehnologija pare nježno, ali snažno ulazi u tkaninu te eliminira prljavštinu, neugodne mirise i nabore, a uobičajeni program pranja skraćen je na svega 59 minuta, čak i pri pranju većih količina rublja.

Dakle, LG-ove nove perilice rublja idealne su za potrošače koji traže brzinu i učinkovitost, ali i manje iznose na računima.
 

Pročitajte i ovo LG OLED OGLAS LG OLED televizori već su cijelo desetljeće na vrhu LG Therma V dizalice topline griju i na temperaturama do -25°C Moderan sustav grijanja LG-eve dizalice topline kao rješenje za održivo i učinkovito grijanje

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene