Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Toplo se obucite!

Ledena Hrvatska: Gospić na minus 10, na Korčuli noćas izmjereno minus 7

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noć u dijelu Dalmacije donijela je niske temperature. U Blatskom polju na Korčuli izmjereno je -7. Drugdje uz obalu i na otocima većinom je tijekom noći bilo od 0 do 5.

Unutrašnjost Korčule poznata je po vrlo niskim temperaturama zraka za vrijeme mirnih zimskih noći, pa je tako u Blatskom polju na Korčuli izmjereno -7, piše Dalmacijadanas.

Pročitajte i ovo Ilustracija opasnost od poledice Stiže nova runda snijega, padat će i u nizinama: DHMZ izdao upozorenja Snježna oluja, ilustracija Snijeg, vijavice i obilna kiša DHMZ objavio detaljnu prognozu uoči dramatične promjene vremena: Još sutra stabilno, a onda slijedi prava vremenska sapunica

Za razliku od hladne noći, danju će biti ugodno, u mnogim predjelima iznad 10 u najtoplijem dijelu dana.

U ostalim dijelovima Hrvatske u sedam sati ujutro izmjerene su iznimno niske temperature.

Najhladniji su bili Gospić i Otočac s -10. U Karlovcu je u 7 sati ujutro izmjereno -8, baš kao i u Bednji. U Lekeniku je bilo -9, kao i u Slavonskom Brodu, podaci su DHMZ-a. 

Utorak će biti pretežno sunčan, od sredine dana prolazno uz umjerenu naoblaku, osobito na sjevernom Jadranu i zapadnim predjelima unutrašnjosti.

Vjetar će na kopnu biti slab. Na Jadranu će puhati slaba i umjerena bura, prema otvorenom moru i sjeverozapadnjak, a navečer i u noći na srijedu bura će uz obalu jačati.

Najviša dnevna temperatura bit će od 2 do 7 u unutrašnjosti, a od 9 do 12 °C na Jadranu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene