Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sumnjiče ga za "lažnu uzbunu"

Halo, postavio sam bombu: Policija privela 21-godišnjaka zbog lažne dojave o eksplozivnoj napravi u Importanne centru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak oko 13.50 sati, te sat vremena kasnije zaprimljena su dva poziva putem mobitela da je na Trgu Ante Starčevića u trgovačkom centru postavljena najvjerojatnije eksplozivna naprava.

Zbog lažne dojave o bombi u Importanne centru u Zagrebu zbog koje su iz centra evakuirani ljudi, u utorak je priveden 21-godišnjak, javila je policija. Njega sumnjiče za počinjenje kaznenog djela "Lažna uzbuna".

Pročitajte i ovo Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja Aluminij Mostar zaprimili telefonski poziv Lažna bombaška prijetnja Aluminiju iz Mostara koji je u najmu izraelske kompanije

Podsjetimo, jučer oko 13.50 sati, te sat vremena kasnije zaprimljena su dva poziva putem mobitela da je na Trgu Ante Starčevića u trgovačkom centru postavljena najvjerojatnije eksplozivna naprava. Ubrzo je na teren stigla policija i ispraznila centar i obavljen je detaljni protueksplozijski pregled te je utvrđeno da je dojava lažna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene