Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki protivnik uvođenju

Ilčić na tribini "Istina o Istanbulskoj konvenciji": "Zamislite da vam dođe kolegica od 190 cm i 90 kg..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Splitu je održana tribina pod nazivom Istina o istanbulskoj konvenciji u organizaciji Hrvatske zajednice bračnih susreta i Hrvatske udruge Benedikt.

Na tribini je gostovao i izlagao Ladislav Ilčić, predsjednik stranke HRAST, koji je tvrdio da je Istanbulska konvencija samo način da se progura određena rodna ideologija. Navodio je primjere u kojima bi to bilo nepoželjno, a jedan od njih je i primjer muškaraca koji ulaze u ženski sport.

Pročitajte i ovo Ladislav Ilčić na konferenciji slučaj Zambija Ilčić za suspenziju posvajanja iz zemalja koje nisu potpisale konvenciju: "Želimo se baviti samo pravima djece i borbom protiv trgovine ljudima" Ladislav Ilčić Odgoda do ožujka Inicijator odgođene rasprave o međudržavnim posvojenjima: "Pazim da maknemo ideološke teme od toga"

"Mislim da upravo žene, na ovaj način, s ovom ideologijom mogu nastradati, jer zamislite da vam dođe sad nekakva kolegica visoka 190 cm s 90 kg i igra s vama rukomet ili, ne daj Bože, nekakvu borilačku vještinu", poručio je Ilčić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene