Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBJAVA NA FACEBOOKU

Kutinski gradonačelnik Zlatko Babić izašao iz HDZ-a nakon afere sa zapošljavanjem: "Moja se stranka povlači kroz blato"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zlatko Babić izašao je iz HDZ-a.

Kutinski gradonačelnik Zlatko Babić izašao je iz HDZ-a nakon što je direktorica gradske tvrtke Eko Moslavina Adrijana Cvrtila USKOK-u prijavila koruptivne radnje gradonačelnika i predsjednika Gradskog Vijeća Kutina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ima svega 20 pratitelja Na društvenim mrežama pokrenuta stranica podrške uhićenom gradonačelniku Kutine Adrijana Cvrtila, bivša direktorica Eko Moslavine NAKON ISPOVIJESTI ZVIŽDAČICE USKOK pokrenuo istragu i traži istražni zatvor za gradonačelnika Kutine i ostale

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti. 

"S obzirom na to da se moja stranka, kojoj sam pristupio 1989. godine u “baraci” u Zagrebu povlači kroz blato zbog novonastale situacije u Kutini, a koju isključivo želim razjasniti i razriješiti putem institucija Republike Hrvatske, odlučio sam zatražiti ispis iz članstva Hrvatske demokratske zajednice.

Odlučan sam da putem nadležnih institucija otklonim svaku indiciju koja bi ukazivala na moju odgovornost o atmosferi koja je proizvedena u posljednjih nekoliko tjedana.

Moje sugrađanke i sugrađani su me ponovno izabrali na dužnost gradonačelnika na temelju moga rada te me ova situacija obvezuje da kao gradonačelnik radim još jače za Kutinu i sve moje sugrađane", napisao je Babić. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene