Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar odbacuje kritike

Kuščević o novom Prijedlogu zakona o sustavu državne uprave: "Nije to Milanovićev model"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar javne uprave Lovro Kuščević komentirao je novi prijedlog Zakona o sustavu državne uprave.

Tvrdi da Plenkovićeva vlada ne vraća model revolving doora - odnosno zapošljavanja ljudi, koji dolaze i odlaze s ministrom. Razlika je, tvrdi Kuščević, što će se na njih primjenjivati Zakon o radu i vjeruje da ovaj put - zakon neće srušiti Ustavni sud. Odbacuje kritike da se ovime politizira državna uprava.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković OKRIVLJENIK USKOK-A Plenković o kandidaturi Lovre Kuščevića: "Nije on ni za što još kriv, ima se pravo kandidirati, očito ima podršku" Slika nije dostupna prodaja zemljišta Uskok proširio istragu protiv Lovre Kuščevića, obuhvatili i njegovu suprugu

"Nije to Milanovićev model. Ti ljudi neće biti službenici, nego će se primjenjivati Zakon o radu. Ministar mora donijeti ljude koji će biti upoznati s njegovim projektima. To nije sinekura, moramo se okružiti ljudima koji su zajedno s nama, koji poznaju projekte i znaju kako obaviti posao", kaže Kuščević.

"Svi želimo napraviti što je moguće bolje rezultate, moramo se okružiti ljudima koji su s nama, znaju program, znaju rješavati probleme", dodaje ministar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene