Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz njihove perspektive

Pogledajte snimku iz aviona: Ovako su "Krila Oluje" preletjela Zadar na otvaranju utrke Wings for Life

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadar je u nedjelju bio hrvatski domaćin sportsko-humanitarne utrke "Wings for Life World Run", koja se održava u isto vrijeme na više desetaka lokacija diljem svijeta, šestu godinu zaredom. 9000 trkača utrkom je željelo skrenuti pozornost na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za znanstvena i klinička istraživanja za njihovo izlječenje.

Akrobatska grupa "Krila Oluje" Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) izvela je prelet iznad starta na otvaranju utrke, u kojoj su, među ostalima, sudjelovali i brojni pripadnici Hrvatske vojske, kao i kadeti Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" i polaznici Policijske akademije hrvatske policije.

Pročitajte i ovo Krila Oluje - 4 Preletjet će 18 gradova Krila Oluje slave punoljetnost: Uputili važno upozorenje građanima Wings for Life Za one koji ne mogu FOTO/VIDEO Utrka Wings for Life okupila tisuće ljudi: "Trčim za svog prijatelja Petra koji je već pet godina prikovan za invalidska kolica"

"Iznimno nam je zadovoljstvo zajedničkim sudjelovanjem u humanitarnoj utrci pokazati zajedništvo i suradnju mladih snaga sustava domovinske sigurnosti i prijateljstvo između Hrvatske vojske i policije", kazao je poručnik Anto Tomić te je zaključio kako i na ovaj način Hrvatska vojska služi svome narodu, priopćio je MORH.

"Krila oluje" objavila su na svojoj Facebook stranici kratki isječak jučerašnjeg leta iznad Zadra povodom utrke.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene