Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Točno u podne

Sada i službeno! Kolinda Grabar-Kitarović sutra objavljuje kandidaturu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktualna predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u srijedu će objaviti svoju kandidaturu za još jedan predsjednički mandat.

Kolinda Grabar-Kitarović u srijedu će objaviti svoju predsjedničku kandidaturu.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović u Kninu (Foto: Dnevnik.hr) najavila kandidaturu Kolinda Grabar-Kitarović za desničarski list objasnila kad joj je ''Za dom spremni'' prihvatljiv, a kad nije Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) komentirao objavu u kninu Plenković najavio da će Predsjednica u utrku po još jedan mandat: Grabar-Kitarović će biti kandidatkinja HDZ-a

Obraćanje Predsjednice i službena objava kandidature za novi mandat održat će se sutra u 12 sati u Matici hrvatskoj, poručuju iz njezina stožera. 

Predsjednica je ranije već kazala da će kandidaturu objaviti ''jednog lijepog, sunčanog dana''. Iako se dugo nagađalo hoće li se Grabar-Kitarović uopće ponovno kandidirati, Predsjednica je naslućivanja o kandidaturi potvrdila nakon svečanosti na kninskoj tvrđavi povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te obljetnice Oluje. ''Danas sam tu kao predsjednica i namjeravam se i idućih pet godina viđati s vama kao predsjednica'', rekla je u kolovozu.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene