Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stradao u prometnoj nesreći

Predsjednica izrazila sućut obitelji poginulog vojnika: ''Njegov prerani odlazak je nenadoknadiv gubitak''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u četvrtak sućut obitelji smrtno stradalog pripadnika Pukovnije vojne policije Josipa Perića.

''S velikim žaljenjem primila sam vijest o tragičnoj smrti vašeg sina i brata, pozornika Josipa Perića. Odabirom vojničkog poziva vaš Josip je iskazao ljubav prema svojoj Domovini i Hrvatskoj vojsci, kojoj je časno služio. Njegov prerani odlazak je nenadoknadiv gubitak za vašu obitelj, našu Hrvatsku vojsku i sve nas“, stoji u sućuti predsjednice Grabar-Kitarović.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Pripadnik vojne policije Josip Perić smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 15 sati na autocesti između Jastrebarskog i Desinca. Umro je od posljedica teških tjelesnih ozljeda koje je zadobio uslijed udara civilnog kamiona na zaustavnom traku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene