Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom dodjele odlikovanja

Kamere snimile kardinala Josipa Bozanića kako se nekontrolirano trese

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na početku svog govora zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić na kratko je zastao i počeo se nekontrolirano tresti.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović broji još sitno do kraja mandata. Danas je na Pantovčaku dodijelila svoje posljednje odlikovanje. Veleredom predsjednika Republike Franje Tuđmana s lentom i Danicom, posmrtno je odlikovala zagrebačkog nadbiskupa, kardinala Franju Kuharića.

Pročitajte i ovo Josip Bozanić Nakon imenovanja novog nadbiskupa Bozanić otkrio zašto je od pape Franje tražio odreknuće od službe Papa Franjo službeno potvrđeno Velika promjena na Kaptolu: Josip Bozanić odlazi, Papa imenovao njegova nasljednika

Odlikovanje je preuzeo zagrebački kardinal Josip Bozanić. Na početku svog govora zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić na kratko je zastao i počeo se nekontrolirano tresti. Službenici iz protokola brzo su reagirali, otvorili prozore i kardinalu donijeli čašu vode.

U pomoć mu je priskočio pomoćni biskup zagrebački monsinjor Ivan Šaško, a po završetku govora kardinal Bozanić objasnio je što mu se dogodilo.

"Ispričavam se, na početku sam bio ipak malo uzbuđen", objasnio je kardinal.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene