Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

detaljan opis

Jeste li ga vidjeli? Tri mjeseca nakon kaznenog djela policija traži pomoć građana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za muškarcem kojeg povezuje s kaznenim djelom i traži pomoć građana.

U četvrtak 14. studenoga 2019. godine oko 3 sata u Zagrebu na području Črnomerca, Trešnjevke i Trnja u Ulici Kajfešov breg, Gradiščanskoj ulici, 1. Loparskoj ulici i Veslačkoj ulici nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš

Gotovo tri mjeseca nakon očito neuspješne potrage odlučili su se zatražiti pomoć građana.

Nepoznati je muškarac mlađe životne dobi, srednje ili vitke građe, tada obučen u donji dio trenirke crne boje, crnu jaknu s kapuljačom koja je na gornjem dijelu sive boje kao i kapuljača dok se na stražnjem dijelu nalazi vertikalna crta koja se proteže preko cijele kapuljače, a na prednjem dijelu ima trokutasti sivi uzorak koji se od zatvarača širi prema ramenima. Rukavi su s unutarnje strane također sive boje. Muškarac vozi brdski bicikl, nepoznate marke, tamnije boje, bez vidljive dodatne opreme, dok na oba kotača ima po dva katadioptera, tzv. mačje oči.

Policija poziva građane ako imaju korisne informacije da obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i na e-mail zagrebacka@policija.hr.

Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene