Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZAŠAO IZ SABORNICE

Jandroković opomenuo Bulja, ovome puko film: "Pa ti vriđaš! Ti mene komentiraš maloprije, a nisam ništa reka!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miro Bulj, zastupnik Mosta, iznerviran opomenom predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, napustio sabornicu.

Tijekom čitavog jutra Gordan Jandroković opominje zastupnike zbog zloupotrebe instituta povrede Poslovnika koju su zaista (pre)često koristili. 

Pročitajte i ovo Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u Gordan Jandroković kako diše tržište Jandroković o preseljenju Sabora: "Točno je, selimo se na tu lokaciju"

Isprva je Jandroković apelirao na zastupnike da koriste replike, no kako ga nisu poslušali, krenuo je s opomenama. Tako je dvije opomene zaradio Nikola Grmoja iz Mosta koji tako više nije mogao odgovarati na izlaganja Ivana Lovrinovića

Stoga je tu ulogu preuzeo Grmojin stranački kolega Miro Bulj. No, kako se i on služio institutom povrede Poslovnika, Jandroković je opet apelirao da to ne čini. Bulju je to bilo previše.

"Pa ti je vriđaš! Ti mene komentiraš maloprije, a nisam ništa reka! Ti!" viknuo je Bulj, nakon čega se pred očima zbunjenog Jandrokovića ustao i napustio sabornicu. 

"Zašto idete sad, kolega Bulj? Ja vas nisam želio uvrijediti", govorio mu je Jandroković, no Bulj je svejedno izašao, a sjednica je nastavljena bez njega.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene