Obavijesti Video Pretražite Navigacija
promjenjivo vrijeme

Jako grmljavinsko nevrijeme zahvatilo dijelove zemlje: U Zagrebu pala tuča, kod Karlovca snijeg, a u Dubrovniku olujno jugo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jako grmljavinsko nevrijeme u Dugoj Resi i Karlovcu donijelo je tuču sa snijegom, kao i obilne kiše. Tuča je padala i na zagrebačkom području, dok je na moru jugo stvarao probleme.

Jako nevrijeme praćeno obilnom kišom i tučom pogodilo je oko 14 sati Zagreb. Tuča je, na svu sreću, bila sitnija pa zasad nema informacija o bilo kakvoj šteti. Nevrijeme je trajalo oko 30 minuta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Poplavljene kuće i podrumi VIDEO Snažna oluja pogodila Skandinaviju: "Mogla bi to biti najjača oluja u posljednjih 25 godina" NE Krško obilne kiše Iz nuklearke Krško poslali obavijest zbog nabujale Save: "Osoblje je u stanju pripravnosti"

Grmljavinsko nevrijeme koje je poslije 13 sati zahvatilo karlovačko i dugoreško područje osim obilne kiše donijelo je i tuču i snijeg, izvještava Radio Mrežnica.

U vrlo kratkom vremenu snažna se kiša spustila na dugoreško područje, a udar groma nakratko je izazvao i prekid u opskrbi strujom. Istovremeno, u Karlovcu, točnije na Ilovcu, počela je padati tuča i snijeg. Vrlo brzo kolnik na autocesti dva kilometra od Karlovca te na D1 od Pojatnog do Ilovca se zabijelio.

Srećom, za sada nije bilo ozbiljnih posljedica niti štete. 

U Dubrovniku cijeli dan puše olujno jugo praćeno kišom.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene