Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Do kud seže korupcija

FOTOGRAFIJE DOKAZ Kako je narkobos svoju ćeliju u zatvoru pretvorio u udoban stan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati narkobos Jarvis Chimenes Pavaõ svoju je ćeliju u paragvajskom zatvoru pretvorio u luksuzni trosobni stan na kome bi mu mnogi pozavidjeli.

Narkobos Jarvis Chimenes Pavaõ u zatvoru u Paragvaju se nalazi od 2009. zbog dilanja droge i pranja novca. I dok drugi kriminalci zatvoreni iza rešetaka spavaju u pretrpanim ćelijama narkobos Chimens je imao tri sobe, kupaonicu, kuhinju, knjižnicu te čak i sobu za sastanke s konferencijskim stolom.

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Zatvor Padinska Skela Robijao zbog 250 eura Stravičan zločin u susjedstvu: Završio u zatvoru zbog petarde, cimeri ga silovali drškom metle, tjerali da pije mokraću i na kraju ubili

Budući da je policija počela sumnjati kako u toj sobi priprema svoj bijeg te da bi vjerojatno mogao i raznijeti ćeliju, ondje su napravili raciju. U ćeliji su pronašli velik broj filmova na DVD-ima, plazma TV, udoban namještaj s king-size krevetom i trosjedom te klima uređaj, piše Global News.

Chimens je na slobodu trebao izaći 2017. godine, ali kako ima brazilsko državljanstvo i trebao je biti izručen tamošnjim vlastima zbog drugih zločina, namjeravao je pobjeći.

Policija je posumnjala da planira raznijeti dio ćelije te je prebačen u drugi zatvor.

Primjer Chimensovog zatvorskog luksuza dokaz je koliko duboko seže korupcija u zatvorskom sustavu Paragvaja.

Nakon što se priča o narkobosovom lagodnom životu u zatvoru pročula, ministrica pravde Paragvaja je smijenjena.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene