Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VIŠESATNA INTERVENCIJA

Plameno jutro u Osijeku: Izbio požar, vatrogasci morali evakuirati sve u zgradi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Osijeku je jutros u stambenoj zgradu u Krbavskoj ulici izbio požar, a vatrogasci su morali evakuirati cijelu zgradu. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a uzrok izbijanja požara zasad je nepoznat.

Za Osječane u Krbavskoj ulici subotnje je jutro počelo nemirno, naime, zbog izbijanja požara u stambenoj zgradi koji se proširio većinom stanova vatrogasci su morali evakuirati sve iz zgrade, no srećom ozlijeđenih nije bilo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uzrok nepoznat Veliki požar u centru Torina: Iz zgrade evakuirano stotinjak ljudi, pet osoba ozlijeđeno

''Dobili smo dojavu jutros oko 8:11 sati da gori dimnjak, no dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da se vatra proširila i na krovnu konstrukciju te su pozvane dodatne snage. Požar još nije ugašen, ali je lokaliziran, a evakuacija je bila potrebna jer se vertikalno širio od početka etaže do gornjih dijelova i sve je bilo zadimljeno'', kazao je za DNEVNIK.hr zamjenik zapovjednika JVP Osijek Goran Ivković.

U intervenciji je sudjelovalo sedam vozila i 20 vatrogasaca JVP Osijek te su pozvani i DVD-ovi Donji i Gornji grad. 

Intervenciju koja je trajala nekoliko sati građani su promatrali na ulici, a uzrok izbijanja požara utvrdit će policija. 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene