Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne odustaje

Unatoč savjetu liječnika: Bandić ipak dolazi na otvaranje spomenika Franji Tuđmanu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Informaciju je potvrdio Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koji je gradonačelnika Bandića u subotu posjetio u bolesničkoj sobi.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je od petka u bolnici zbog plućne embolije, u ponedjeljak će ipak doći na otkrivanje spomenika prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu u zagrebačkoj Ulici Hrvatske bratske zajednice.

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija

Kako doznaju 24sata, gradonačelnik nije otpušten uz bolnice već će se odmah nakon ceremonije vratiti u bolnicu da bi nastavio s liječenjem. Na Jordanovcu će ostati barem tjedan dana.

Informaciju je potvrdio Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koji je Bandića u subotu posjetio u bolesničkoj sobi.

"Gradonačelnik se izvrsno osjeća i kao što sam pretpostavio, sutra će biti na otvaranju spomenika Franji Tuđmanu. Rekao sam vam da nema toga što će njega prikovati i zadržati krevetu", rekao je Madžar za 24sata.

Iz gradske službe za informiranje objavili su tko će zamjenjivati gradonačelnika za vrijeme njegove odsutnosti: ''Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić trenutno se nalazi na liječenju, a tijekom tog perioda zamjenjivat će ga zamjenice gradonačelnika Grada Zagrebu dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević i doc. dr. sc. Olivera Majić, a sukladno ovlastima propisanima Zakonom o Gradu Zagrebu i Statutom Grada Zagreba''.

Aktualno Misteriozni ruski krater star 250 godina za koji nitko ne zna kako je nastao Krater Patomsky - 1 Krater Patomsky - 1 Foto: Profimedia.hr Krater Patomsky - 4 Krater Patomsky - 4 Foto: Profimedia.hr Krater Patomsky - 5 Krater Patomsky - 5 Foto: Profimedia.hr Krater Patomsky - 3 Krater Patomsky - 3 Foto: Profimedia.hr +0 Krater Patomsky - 2 Zanimljivosti Misteriozni ruski krater star 250 godina za koji nitko ne zna kako je nastao 1/5 >>

Aktualno Ne treba vam bor: 20 ideja za izradu posebnih božićnih drvaca Božićna drvca za koja vam ne treba bor Božićna drvca za koja vam ne treba bor Foto: Living4media Božićna drvca za koja vam ne treba bor - 18 Božićna drvca za koja vam ne treba bor - 18 Foto: Living4media Božićna drvca za koja vam ne treba bor - 17 Božićna drvca za koja vam ne treba bor - 17 Foto: Living4media Božićna drvca za koja vam ne treba bor Božićna drvca za koja vam ne treba bor Foto: Living4media Božićna drvca za koja vam ne treba bor - 15 Božićna drvca za koja vam ne treba bor - 15 Foto: Living4media +15 Božićna drvca za koja vam ne treba bor - 14 Dom & uređenje Ne treba vam bor: 20 ideja za izradu posebnih božićnih drvaca 1/21 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene