Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatska iz minute u minutu

Brodsko-posavska županija ima jednog novozaraženog, u Hrvatskoj 187 aktivnih slučajeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nacionalni stožer u ponedjeljak je javio da su u Hrvatskoj u zadnja 24 sata dva nova oboljela od koronavirusa.

* 2228 oboljelih

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NOVI PODACI STOŽERA Opet porast broja novozaraženih, dvije osobe su preminule. Županija na sjeveru zemlje u odnosu na jučer udvostručila broj novih slučajeva Slika nije dostupna Preminule dvije osobe U odnosu na prošli utorak imamo skok novozaraženih, najviše novih slučajeva je u Dalmaciji i Zagrebu

* 1.946 ozdravilo

* 95 preminulih

Tijek događaja pratite u nastavku.

14:10 U Sisačko-moslavačkoj županiji danas nema novooboljelih.

13:34 U Karlovačkoj županiji jučer je testirana 51 osoba i svi do sada pristigli nalazi su negativni.

13:14 Ličko-senjska županija javlja kako 30. dan nemaju novozaraženih. 

12:18 Prema zasad dostupnim podacima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom, što čini 11 dana bez novozaraženih.

11:51 Ni u Splitsko-dalmatinskoj županiji u ponedjeljak nema novooboljelih.

11:49 Međimurska županija i dalje je bez osoba oboljelih od koronavirusa. To im je 34 dana bez novih oboljelih osoba, i 10. dan da su korona free. 

11:48 Na području Krapinsko-zagorske županije već 20 dana uzastopce nije zabilježena niti jedna novozaražena osoba korona virusom. Tijekom proteklih 48 sati ozdravilo je 6 osoba iz Oroslavja. Ukupan broj ozdravljenih osoba je 126, a trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom osoba s područja županije iznosi 12.

11:10 Nema novooboljelih osoba ni na području Zadarske županije, a broj izliječenih tamo je 83. Testirano je ukupno 2408 uzoraka, a tijekom jučerašnjeg dana 34 i svi su negativni.

11:05 Na području Zagrebačke županije ni u ponedjeljak nema novooboljelih, to je već 20. dan za redom. 

10:28 Danas nema novooboljelih ni u Šibensko-kninskoj. Broj oboljelih u toj županiji je i dalje 91, a oporavilo se njih 78.

10:15 U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije jedna je nova oboljela osoba od COVID-19, izvijestio je tamošnji Stožer civilne zaštite. Novooboljela osoba nije povezana s povratkom grupe radnika iz Švedske te se vrši epidemiološka obrada njezinih kontakata. Ukupan broj oboljelih osoba na području Brodsko-posavske županije tako sada iznosi 33, ozdravljenih je i dalje 15, a uz jednu ranije preminulu osobu, sada je 17 aktivnih oboljelih osoba, javljaju iz stožera.

9:52 Stanje je nepromijenjeno i u Požeško-slavonskoj županiji, i dalje su na pet aktivnih slučajeva.

9:42 Vukovarsko-srijemska županija i dalje je korona free, objavili su na Facebooku. Već dvadeseti dan nemaju novooboljelih.

9:14 Stožer Osječko-baranjske županije javlja da su jučer testirano 133 uzorka i svi su bili negativni.

9:00 Danas je šesnaesti dan zaredom kako na području Virovitičko-podravske županije nema novooboljelih od koronavirusa. U posljednja 24 sata testirano je 20 uzoraka i svi su bili negativni. 

8:55 Sukladno povoljnoj epidemiološkoj situaciji, u Hrvatskoj od danas, 18. svibnja, na snagu stupaju tri nove odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite, među njima i ukidanje mjere ograničenja za javni prijevoz u linijskom obalnom pomorskom prometu.

8:36 "Obavještavamo Vas da su unutar 24 sata ispitana 22 uzorka brisa i svi su negativni na koronavirus", javili su iz Istarske županije.

8:33 U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema osoba zaraženih koronavirusom. Na području županije od početka pandemije bilo je zaraženo 10 osoba i sve su ozdravile. U protekla 33 dana nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze koronavirusom u toj županiji.

8:15 Nakon današnjeg raspuštanja Sabora slijede nam parlamentarni izbori. Istražili smo kako ćemo se ponašati na biralištima. Sve to tome ovdje.  

8:10 Danas s radom mogu započeti kina i kazališta. Pod kojim uvjetima, pročitajte ovdje

8:00 U Hrvatskoj su u nedjelju zabilježena dva nova oboljenja od koronavirusa. Porastao je broj ozdravljenih, pa je broj aktivnih slučaja pao ispod 200. Zbog dobrih brojki Nacionalni stožer tijekom vikenda nije održavao konferencije za medije. Nakon što su za vikend slali priopćenja, stožer će opet održati konferenciju. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene