Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Split stiže povjerenik

Puljak i Ivošević podnijeli su ostavke: "Živjeti za Split ne od Splita naš je moto"

Ivica Puljak i Bojan Ivošević podnijeli su ostavke.

"Kao što smo obećali, ispunili su se svi uvjeti da građani na referendumu odluče o budućnosti Splita. Građani će odlučiti hoće li nastaviti ovaj put ili se vratiti u prošlost", rekao je Ivica Puljak nakon što je dao ostavku na mjesto gradonačelnika Splita. 

Pročitajte i ovo Trajekt Jadrolinije u splitskoj luci Pismo vrhu kompanje Sindikat Jadrolinije traži ostavku predsjednika Uprave: ''Znao je da brod Oliver nije spreman'' Ivica Puljak i Bojan Ivošević presica Puljka VIDEO Objavljena snimka sukoba Ivoševića i investitora: "Nemoj se praviti glup"

Ostavku je dao i Bojan Ivošević, kako se najavljivalo, ali i drugi Puljkov zamjenik, Antonio Kuzmanić kojeg je Puljak mislio ostaviti da vodi grad do izbora, dok Ministarstvo uprave nije odlučilo da će poslati svog povjerenika. 

"Živjeti za Split ne od Splita naš je moto. Nadamo se da će to biti bez političkih opstrukcija nakon što nam građani oept pokažu povjerenje", dodao je Puljak.

"Nismo htjeli većinu u gradskom vijeću stjecati u kafićima, nismo htjeli trgovati foteljama i na taj način trošiti javni novac. Radije ćemo izgubiti na izborima", dodao je Puljak.  

Puljak i Ivošević najavili su ostavke nakon što je protiv Ivoševića podignuta optužnica zbog prijetnji novinarki Slobodne Dalmacije.

Puljak je rekao da se u ponedjeljak vraća svojim poslovima znanstvenika, ali da će i dalje širiti ideje i tražiti Splićane podršku na novim izborima. 

Ministarstvo sad mora obavijestiti Grad o dolasku povjerenika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene