Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne isključuje povratak u politiku

Ivan Vrdoljak za Novu TV otkrio što misli o radu Vlade HDZ-a i HNS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak u javnosti se pojavio - tri mjeseca nakon ostavke.

Ivan Vrdoljak je bio na stranačkom druženju u Osijeku. Za Novu TV je izjavio kako njegov povratak u politiku nije isključen, ali je poručio - sve u svoje vrijeme.

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Preminuo Ivo Jelić Ivo Jelić Preminuo bivši saborski zastupnik i prvi predsjednik HDZ-a u Dubrovniku

Komentirao je i rad Vlade HNS-a i HDZ-a. Smatra da je suradnja u koalicijskoj Vladi dobra i da će tako ostati još sedam godina.

"Nije bilo puno trzavica, to je koalicijska Vlada, lijepo komuniciramo i radimo. Unijeli smo novu paradigmu u hrvatsko društvo gdje je pristojnost jedna od ključnih pretpostavki za normalno funkcioniranje. Shvaćamo svi da je prioritet HNS-a obrazovna reforma, kurikularna reforma i imamo puno razumijevanje i premijera i HDZ-a. Kao što mi imamo razumijevanje za njihove prioritete. Mislim da je to za sada lijepa priča...

A koalicijska je. U koaliciji nikad ne postoji jedan mozak, nego uvijek više, a onda svatko da svoj doprinos da bude sve bolje", rekao je Vrdoljak. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene