Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cirkus na sjednici

Pernar opet izbačen sa sjednice Sabora: Ustao i pitao ministra Marića kad će HDZ vratiti 24 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnik Ivan Pernar opet je izbačen sa sjednice Hrvatskog sabora.

Sjednica Hrvatskog sabora u utorak je nastavljena predstavljanjem i raspravom o paketu zakona četvrtog kruga porezne reforme.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković i Majda Burić između Orešković i HDZ-a VIDEO Obračun u Saboru: "Mislite li da su branitelji za to ginuli, bando lopovska? I moji su roditelji glasali za HDZ, neka im Bog oprosti" Ivan Pernar Nakon organiziranja okupljanja Ivan Pernar pušten na slobodu: Sud mu izrekao zabranu pristupa školama

Zastupnik Ivan Pernar pojavio se u Sabornici gotovo dva sata nakon početka sjednice u majici "HDZ lopovi". Ustao je sa svojeg mjesta i pitao ministra financija Zdravka Marića kada će HDZ vratiti 24 milijuna kuna, a da mu pritom nije dana riječ.

"Gospodine Mariću, vi ste vrsni stručnjak za financije pa me zanima - kad misli HDZ vratiti 24 milijuna kuna koje su izvukli preko Fimi Medije?" pitao je Pernar. Isto je pitanje postavio i Željku Reineru. "Hrvatski narod zanima kad mislite vratiti 24 milijuna kuna", ustrajao je Pernar.

Kazao je da se Reiner ponaša "kao automat umjesto da kaže 'da, vratit ćemo taj novac iz HDZ-a'". Oduzeta mu je riječ i izbačen je sa sjednice.

"Ide stanka od 10 minuta da straža stigne ukloniti zastupnika koji je prethodno najavio svoj show", kazao je Željko Reiner, potpredsjednik Sabora. Pernara su iz Sabornice iznijeli saborski stražari.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene