Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavio za sljedeći tjedan

Lovrinović o INA-i: Iznijet ću informacije koje će zvučati šokantno za čitavu hrvatsku javnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sindikati radnika sisačke Rafinerije sastali su se jutros u Zagrebu. Traže hitan sastanak s premijerom Plenkovićem na kojem žele pisano jamstvo da neće doći do zatvaranja Rafinerije.

Danas je u Sisku s radnicima bio predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku, Ivan Lovrinović. Kaže da je okupio tim ekonomista koji su otkrili šokantne podatke o poslovanju Rafinerije. Najavio je da će ih predstaviti idući tjedan u Saboru na sjednici Odbora za gospodarstvo na kojoj očekuje i premijera.

Pročitajte i ovo Marko Bočina i Davor Štern - 1 ŠTO SE KRIJE IZA OPTUŽBI? Energetski stručnjak o jadikovkama iz Budimpešte: "Izuzeće od sankcija bi trebalo isteći ovih dana, stoga je najbolje optužiti Hrvate" Plin puni gradsku blagajnu Kontinuirani izvor prihoda Plin puni gradsku blagajnu: "Iduće godine trebali bi uprihoditi oko 1,4 milijuna eura"

"Ukoliko se ide u provedbu sa 1.7. tražimo garanciju za sve ono što je navedeno u toj odluci, a to tražimo od premijera i Vlade RH kao suvlasnika i od predsjednika uprave Aldotta", rekao je Zvonimir Mikloš, glavni povjerenik podružnice Samostalnog sindikata energetike, kemije i nemetala u Rafineriji nafte Sisak.

"Na temelju kratke analize koju sam jučer načinio kao ekonomist na temelju dostupnih podataka godišnjeg izvještaja iz INA-e saznao sam takve informacije koje ću sljedeći tjedan iznijeti u Saboru, a koje će biti šokantne, one će zaista zvučati šokantno za čitavu hrvatsku javnost", poručio je Ivan Lovrinović.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene