Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radnici na terenu

FOTO Krkljanac u Zagrebu: Promet ponovno uspostavljen, ZET-ova ekipa riješila problem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velike gužve stvarale su se nakon što je tramvaj iskočio iz tračnica u utorak u ranopopodnevnim satima na Savskoj cesti, u blizini križanja s Vukovarskom. Promet je ponovno uspostavljen nekoliko sati kasnije.

Iz ZET-a su priopćili kako je na raskrižju Savske ceste i Ulice grada Vukovara ponovno uspostavljen promet, odnosno da je tramvajski promet po Savskoj cesti ponovno uspostavljen i da su linije 4, 13, 14 i 17 vraćene na svoje trase.

17-ica iskočila iz tračnica

"Zbog tehničkih poteškoća s tramvajem linije 17 u zoni raskrižja Savske ceste i Ulice grada Vukovara, tramvaji linija 4, 13, 14 i 17 preusmjereni su na Ljubljanicu. Servisna ekipa je na terenu te intenzivno radi na ponovnoj uspostavi prometa na relaciji između Tratinske ulice i Ulice grada Vukovara", objavio je ZET na svojim stranicama.

Tramvaj je na jednom od najprometnijih raskrižja u Zagrebu iskočio u 13:35, iskliznulo je jedno postolje.

Pročitajte i ovo Pješakinja ispred tramvaja Ni lijevo, ni desno Prelazila cestu kao muha bez glave, nije ni svjesna da ju je umalo pregazio tramvaj

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna STRPLJENJA NIKAD DOVOLJNO Moguće nove gužve u Zagrebu: U centru sanacija tramvajske pruge, a uskoro se zatvara Most slobode

Zbog svega su se u gradu stvarale veće gužve nego inače.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene