Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pa ti varaj!

Ipak je skupo platio jelo: Poljskog turista po povratku u domovinu suspendirali s posla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljskog turista ideja da prevari ugostitelja u Rovinju, skupo će koštati. Osim što je suspendiran s posla, prijeti mu i otkaz.

Sjećate li se poljskog turista koji je prije desetak dana pokušao prevariti jednog rovinjskog ugostitelja tako što je ubacio nekakve insekte u jelo u želji da izbjegne plaćanje računa? E, pa ipak je skupo platio ideju.

Pročitajte i ovo Zeleno more u Rovinju Službeno objašnjenje Neobičan prizor uznemirio građane: More je totalno pozelenjelo, doznajemo o čemu je riječ Rovinj susret s hrvatskim turizmom Talijan došao provjeriti jesu li u Hrvatskoj poludjeli pa ostao šokiran: "Možemo prihvatiti da su trešnje 20, a kuglica sladoleda 3 i pol eura, ali, molim vas, otvorite nam vrata!"

Naime, po povratku u domovinu je suspendiran na poslu! Video je, naravno, došao i do tamošnjih društvenih mreža, a kada su ga ljudi prepoznali i kada je utvrđeno da je zaposlenik zatvora u Gorzówu Wielkopolskom, u priču se umiješalo i Ministarstvo pravosuđa, koje je zatražilo da se protiv njega pokrene disciplinski postupak, prenosi portal Tvn24

Muškarac se trenutačno nalazi pod istragom, a u članku se ističe i to da bi naposljetku mogao biti izbačen iz službe.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene