Obavijesti Video Pretražite Navigacija
povod je prosvjed

Incident u Saboru: Hrvoje Zekanović upao na presicu Veljka Kajtazija – ''Ja sam fini Rom pa ti neću reći da lažeš''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnik romske manjine u Saboru Veljko Kajtazi na konferenciji za novinare izvijestio je da se u Čakovcu organizira prosvjed usmjeren protiv Roma. Na kraj presice uletio je zastupnik Hrvoje Zekanović.

U Međimurju je najavljen prosvjed pod nazivom "Želim normalan život", koji bi se trebao održati 1. lipnja 2019. na središnjem trgu u Čakovcu.

Pročitajte i ovo Edi Rama Kamere sve snimile VIDEO Svi su zgroženi zbog onoga što je albanski premijer napravio novinarki: "Ne diraj me više!" Nikola Grmoja i Hrvoje Zekanović (Foto: Dnevnik.hr) na rubu obračuna Grmoja se odbio ispričati Zekanoviću: ''Hrvatski Orban prepao se kad sam sjeo pokraj njega''

Iako na plakatima piše "među Romima ima i dobrih ljudi", zastupnik Hrasta Hrvoje Zekanović upao je na presicu i rekao da prosvjed nije usmjeren protiv Roma.

Veljko Kajtazi podsjetio ga je da ovo nije prvi put te da ga je i nedavno uvrijedio kad mu je rekao da mu nedostaje kišobran. ''Lažeš'', vikao je Zekanović.

Zekanović je nastavio vikati i dobacivati i rekao da nije u redu što kritiziraju čakovečki prosvjed, a sami organiziraju protuprosvjed koji se, rekao je, održava u isto vrijeme na istom mjestu. No oni su ga demantirali.

''Kajtazi, ti si lagao, znači da si lažljivac'', rekao je Zekanović.

''Ja ti neću reći da lažeš jer sam pristojniji od tebe, ali ne govoriš istinu i uljepšavaš istinu. Ja sam fini Rom i neću to reći'', odgovorio mu je Kajtazi.

Više je puta pozvao Zekanovića da ne proziva Rome, a zaključio je da na taj način skuplja političke bodove. ''Izbori su tek za godinu i pol dana'', poručio je Zekanoviću zastupnik Roma.

Aktualno Svaka je noć malom Ivanu možda posljednja, a termin za aparat koji bi mu trebao pomoći disati dobio je – tek za 6 mjeseci Provjereno o dječaku s 19 dijagnoza (Foto:Provjereno) Provjereno o dječaku s 19 dijagnoza (Foto:Provjereno) Foto: Provjereno Provjereno o dječaku s 19 dijagnoza (Foto:Provjereno) Provjereno o dječaku s 19 dijagnoza (Foto:Provjereno) Foto: Provjereno Provjereno o dječaku s 19 dijagnoza (Foto:Provjereno) Provjereno o dječaku s 19 dijagnoza (Foto:Provjereno) Foto: Provjereno Provjereno o dječaku s 19 dijagnoza (Foto:Provjereno) Provjereno o dječaku s 19 dijagnoza (Foto:Provjereno) Foto: Provjereno Provjereno o dječaku s 19 dijagnoza (Foto:Provjereno) Provjereno o dječaku s 19 dijagnoza (Foto:Provjereno) Foto: Provjereno +5 Provjereno o dječaku s 19 dijagnoza (Foto:Provjereno) Hrvatska Svaka je noć malom Ivanu možda posljednja, a termin za aparat koji bi mu trebao pomoći disati dobio je – tek za 6 mjeseci 1/11 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene