Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promijenili i po 4 stranke

S CVIJETA NA CVIJET Tko ih ne razumije nazvao bi ih političkim pčelicama, prebjezima, uskocima...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki hrvatski političari promijenili su i po četiri stranke i ponovno se vraćali u neke bivše stranke, a svima je misao vodilja - promjena.

Političari koji su promijenili i po četiri stranke, rekli bi da traže poštenu i demokratsku stranku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bivši kolega PORUKA BOŽI PETROVU 'Ovo se ne smije prešutjeti' Slika nije dostupna O modelu rješavanja blokiranih Koalicija Jedina opcija: Vladajuće stranke pogodovale su "ovršnoj mafiji"

Oni koji su se vratili u HDZkažu da će takva od sada biti njihova stranka. Neki koji su prešli Milanu Bandiću jedva se i sjećaju da su prije bili u nekoj drugoj stranci. I svima je misao vodilja - promjene.

Tko ih ne razumije, nazvao bi ih političkim pčelicama, prebjezima, uskocima, nedosljednima.

'Pogledajte po predsjedniku stranke tko se promijenio', kaže HDZ-ov povratnik Drago Promet na upit je li se u međuvremenu promijenio on ili stranka. 

'Mene Milanović kao Milanović nije razočarao, mene su razočarali stari članovi SDP-a. Ljudi su me razočarali', kaže bivši SDP-ovac Slavko Linić i dodajekako se ne bi vratio u SDP.

Neki od njih su kritični, nepotkupljivi, beskompromisni i dosljedni.

'Imao sam nesreću da sam vidio ono što su i drugi vidjeli, samo oni nisu htjeli to reći, znali su oni to, a sad me tapšaju, bravo Milane bio si u pravu. Znali ste vi to kao i ja samo ste zabijali glavu u pijesak', oštro je izjavio Milan Kujundžić, još jedan povratnik u HDZ-ove redove. 

I Irena Petrijevčanin Vuksanović, nekadašnja zastupnica HRID-a prihvatila je poziv Andreja Plenkovića za dolazak u HDZ te izjavila kako je uvjerena da u HDZ-u kao i u svakoj stranci ima kvalitetnih pojedinaca. 

Gordana Rusak iz koalicije Za premijera 365 Milan Bandić kazala je kako je bila član jedne stranke četiri tjedna, te član stranke koja nema trenutno ni predsjednika i za koju nije sigurna, kako, i postoji li uopće.

Neki će ipak javno priznati da imaju višestranačku prošlost.

'Ja jesam bio u proteklim izborima u MOST-u nezavisnih lista, ali smo bili kao nezavisni kandidati i sad smo u ovoj koaliciji koja se zove Jedina opcija', rekao je bivši MOST-ovac Ivan Lovrinović.

Za Slavka Linića, jedna opcija je Milan Bandić, a unatoč tome što se Milan Bandić za razliku od njega želi svima svidjeti, i on kao i Slavko Linić dijeli ljude.

Drago Prgomet siguran je u svoj ostanak u HDZ-u, a Milan Kujundžić se nada kako u njegovoj trenutnoj stranci neće biti lošeg jer kako kaže, uvijek će reagirati na to. A ako i bude, u lošem će naći dobro.

Petrijevčanin Vuksanović dodaje kako vjeruje da je u Hrvatskoj vrijeme za neke promjene.

U protivnom, bit će vrijeme za promjenu stranke. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene