Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u posljednje tri godine

Hrvatska udruga poslodavaca rad Vlade ocijenila dvojkom: "Misle da su napravili puno, ali nisu napravili dovoljno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar gospodarstva Darko Horvat prihvatio je ocjenu i dodao kako imaju isti cilj i istu viziju.

Vlada je za odrađeni posao u tri godine mandata od Udruge poslodavaca dobila ocjenu dovoljan. Ocjena se odnosi na ostvareni gospodarski rast, ostvareni rast zapošljavanja, dok je za demografsku obnovu dobila jedinicu. Istu ocjenu poslodavci su dali za aktivaciju državne imovine, porezna reforma dobila je trojku, a investicije ocjenu dovoljan.

Pročitajte i ovo Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti" Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se pohvalio: "Prosječna plaća narasla je za gotovo 500 eura"

"Dok Vlada misli da je napravila puno, mi mislimo da nije napravila dovoljno da bi bitnije popravila uvjete poslovanja i poziciju Hrvatske", rekla je Gordana Deranja, predsjednica HUP-a.

"E, sad, ako vi poduzetnicima date nama za pravo da mislimo da smo napravili puno, ja ću davati vama za pravo činjenicu da to nije dovoljno. I složit ćemo se, siguran sam, jer imamo isti cilj, istu misiju, istu viziju", rekao je ministar Darko Horvat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene