Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon teške tragedije

FOTO Helikopterom izvučena olupina Cesne koja se srušila na Kordunu

Iz šumskog predjela na Broćaskoj kosi kod Rakovice vojnim su helikopterom u srijedu izvučeni ostaci zrakoplova Cessna 182.

Iz šumskog predjela na Broćaskoj kosi kod Rakovice vojnim su helikopterom u srijedu izvučeni ostaci zrakoplova Cessna 182 koji se u nedjelju za vrlo lošeg vremena srušio pri čemu su poginuli pilot i troje putnika, a uzroci nesreće još se utvrđuju.

Izvlačenje je počelo oko podneva i proteklo je u redu. Akcijom je rukovodila policija, no asistiralala je i vojska i vatrogasci te je olupina velikom prikolicom odvezena s mjesta tragedije.

Pročitajte i ovo Matija Kranjčević - 2 IZVUČENA TIJELA HGSS-ovac za Dnevnik Nove TV o padu aviona: "Možete si zamisliti koliko je traumatično suočiti se s time i vidjeti cijelu tu situaciju..."

Pročitajte i ovo Marko Emer VELIKA POTRAGA Sportski pilot za Dnevnik Nove TV o nestalom zrakoplovu: "Ovo nije vrijeme za letenje. Nažalost, nisam optimist..."

Načelnik PP Slunj Slavko Živčić je neposredno nakon izvlačenja olupine rekao Hini da ona još neće biti vraćena vlasniku. "Olupina je upućena na daljnje čuvanje za potrebe istrage", rekao je Živčić

Županijska državna odvjetnica Vera Magdić-Bižanović i glavni zrakoplovni inspektor Danko Petrin ranije su sa zrakoplova uzeli sve dokaze i dijelove za vještačenja koja tek slijede te su najavili priopćenja o utvrđenim uzrocima nesreće.

Tijela svih četvero poginulih državna odvjetnica je još u ponedjeljak, nakon očevida, uputila na obdukciju i sudsko medicinsko vještačenje

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene