Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"hvala mostovim dangubama"

HDZ-ovci o Mostovcima: "Jadničci. Ili siročići, ako Vam je draže. Ono kad nemaš suvislih ideja...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostovi saborski zastupnici danas su na posao došli s brendiranim maskicama ministra Tomislava Ćorića na kojoj su prepoznatljivi njegovi inicijali u zagradi napisani malim slovima (tć). HDZ ih je nakon toga izvrijeđao na društvenim mrežama.

"Jadničci. Ili siročići, ako Vam je draže. Ono kad nemaš suvislih ideja, a patološki želiš svakog dana privući bar malo pažnje medija", započinje HDZ svoju objavu na Facebooku gdje su se osvrnuli na Mostove zastupnike koji su u Sabor došli s brendiranim maskicama Tomislava Ćorića.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Zanimljiva imena Pogledajte tko se sve našao na HDZ-ovim listama: Stranci prijeti kazna Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

"Željeli smo poslati poruku da je od osobnog brendinga ministra Ćorića ili brendinga Vlade, puno važniji sadržaj, pojašnjavao je Mostov Nikola Grmoja.

Ocijenio je da se Vlada zaključkom o reformi Hrvatske gospodarske komore (HGK), želi brendirati kao da nešto radi, a da je, tvrdi Grmoja, "zapravo samo posvojila Mostov prijedlog".

"Pozivam Ćorića i Vladu da prestanu raditi na dojmu i brendingu i počnu se baviti konkretnim problemima koji muče građane, poduzetnike i obrtnike", izjavio je Grmoja.

Inicijali ministra Ćorića (tć) postali su hit nakon što je nedavno otvorio Twitter profil i objave potpisivao s (tć). U međuvremenu je to prestao raditi, ali je počeo prodavati brendirane maskice s printom (tć). HDZ-ovci su u objavi na Facebooku zahvalili Mostovcima i što promoviraju ministrov Twitter profil.

"Most je i u Metkoviću, gradu u kojem je nastao, zahvaljujući ovakvim plitkim forama postao toliko irelevantan da ni najvećim dokoličarima ne pada na pamet ispisivati (bp) ili (ng), a kamoli izrađivati maske. U ime ministra Tomislava Ćorića Mostovim dangubama prenosimo zahvale jer promoviraju njegov Twitter profil!", piše na službenoj Facebook stranici HDZ-a.

 

Jadničci. Ili siročići, ako Vam je draže. Ono kad nemaš suvislih ideja, a patološki želiš svakog dana privući bar malo...

Posted by HDZ - Hrvatska demokratska zajednica on Thursday, 4 February 2021

 

Inače, Ćorić je u Dnevniku Nove TV, u srijedu rekao je kako je (tć) na Twitteru ''samobrending''.

"Šalim se. Ne zaboravite činjenicu da je moja supruga profesorica marketinga. Brojne su teme u ministarstvu. Mi smo odlučili proaktivnije nastupiti. Upravo zbog toga moj izlazak na Twitter. On je sam po sebi izazvao brojne reakcije", rekao je Ćorić, a osvrnuo se i na famozni (tć).

"Taj (tć) je postao problematičan, pa smo ga odlučili povući, odnosno ja sam se odlučio na taj potez", dodao je Ćorić. Otkrio je i cijenu maskice.

"Maskica s (tć) hrvatski je proizvod i košta 18,75 kuna", kazao je Ćorić. Nije htio otkriti tvrtku kod koje se može nabaviti, no ponudio je svoje maskice Novoj TV.

"Ako želite, ja mogu na Novu TV poslati nekoliko primjeraka maskice sa svojim inicijalima (tć)", ponudio je Ćorić, na što mu je novinarka rekla: "Ne treba, hvala. Samo ju vi nosite."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene