Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Operativni sastanci

HDZ I MOST OPTIMISTIČNI Nastavljeni pregovori s manjinama oko potpore vladajućoj većini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ je nastavio razgovore s manjinama oko potpore vladajućoj većini. Pregovarači Zdravko Marić i Davor Ivo Stier pojedinačno su razgovarali s osam manjinskih zastupnika.

Kako doznaje Nova TV, HDZ-ovi pregovarači Zdravko Marić i Davor Ivo Stier pojedinačno su razgovarali s osam manjinskih zastupnika. Pregovara se o njihovim uvjetima za potporu Vladi. Riječ je o operativnim sastancima, koji prethode zajedničkom, a najavljen je za četvrtak s predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem. Istodobno, u HDZ-u i u Mostu optimistični su i oko izrade četverogodišnjeg programa vlade.

Pročitajte i ovo Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje Nina Obuljen Koržinek HDZ-ova ministrica Obuljen Koržinek: "Razgovori o formiranju nove Vlade tek počinju"

'Očekujem da ćemo zajednički četverogodišnji plan imati u iduća dva tjedna. Idući ponedjeljak je sastanak oko ovih sedam točaka, kada ćemo to završiti. Nakon toga počinju razgovori o programu i ustroju buduće vlade', rekao je glavni tajnik HDZ-a, Gordan Jandroković.

'U ovim pregovorima mi smo se postavili kao i prije, čvrsto. Međutim, ako se oko bilo kog prijedloga, susretnemo s argumentom koji može promijeniti naše mišljenje ili tijek procesa koji zahtjevamo, spremni smo na to pristati', rekao je Miroslav Šimić, Most NL.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene